• 17 september 2019

De nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max: welke kiezen?

De nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max: welke kiezen?

De nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone Pro Max: welke kiezen? 992 515 orange_belgique

iPhone XR wordt iPhone 11

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. Zijn prijs is alvast lager dan deze van de iPhone XR. Ons hoor je niet klagen!

iPhone 11: de nieuwigheden

Eén van de opvallendste nieuwigheden is de IP68-certificatie. De iPhone is dus waterbestendig tot op een diepte van 2 meter en dit gedurende 30 minuten. Hij is uitgerust met een nieuwe 4G chip (tot 1 Gbps), Wi-Fi 6 (een première!) en het sterkste glas ooit gebruikt voor een iPhone, waardoor deze bestand zou moeten zijn tegen schade bij vallen.

De iPhone 11 is verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder twee nieuwe: groen en paars. Tot slot heeft hij een uur meer batterij-autonomie .

Twee fototoestellen achteraan

Foto’s maken wordt een feest. Zo komt er een camera achteraan bij. Er zitten dus twee camera’s van 12 megapixels achteraan: een groothoek en ultragroothoek. Andere nieuwigheid: de portretmodus werkt nu ook voor je huisdier. De flits wordt eveneens straffer. De lens vooraan heeft nu ook een resolutie van 12 megapixels, wat de selfies en video’s nog net dat stukje beter maakt.

De iPhone XS (Max) wordt de iPhone 11 Pro (Max)

Vergeet de Romeinse cijfers, geen iPhone XI dus. Al de iPhones dragen dit jaar het nummer 11 en de modellen die de iPhone XS en de XS Max opvolgen heten voortaan Pro en Pro Max, zoals voor de iPad. Wij verwelkomen dus de iPhone 11 Pro (5,8 inch) en de iPhone 11 Pro Max (6,5 inch).

Betere batterij en “Pro” prestaties

De Apple A13-chip is niet alleen sneller. Hij is ook krachtiger om artificiële intelligentie te kunnen ondersteunen.

Apple heeft ook de batterijduur van zijn nieuwe smartphones fel verbeterd: zo gaat de nieuwe iPhone 4 uur langer mee vergeleken met de iPhone XS en tot 5 uur langer vergeleken met de Max-versie van 2018. Bovendien komt de nieuwe iPhone ook met een snellere lader van 18 watt (standaard meegeleverd).

Drie fototoestellen achteraan

De geruchten klopten. De iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max zijn uitgerust met 3 fototoestellen van elk 12 megapixels : een groothoek, ultragroothoek en telelens. Een uitrusting die sterk aanleunt bij professionele fototoestellen.

De nieuwe iPhone Pro (Max) kan ook video’s maken in 4K met 60 beelden per seconde. Apple heeft de iPhone 11 Pro (Max) aan professionele fotografen en filmmakers toevertrouwd: ze zeggen dat het resultaat absoluut indrukwekkend is. We denken dan aan nachtfoto’s, gedetailleerde beelden, waterdruppels op gezichten, sport, enz.

    Votre nom (obligatoire)

    Votre email (obligatoire)

    Sujet

    Votre message