Word accountmanager B2B

Voor de verkoop van zijn Business-producten en -diensten aan KMO’s zijn de Orange Business Partners op zoek naar commerciële talenten met een eerste jobervaring. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten.

Met andere woorden, echt iets voor u!

Dit houdt de job in:

U bent verantwoordelijk voor de verkoop van Business-producten en -diensten (mobiele en vaste telefoonoplossingen en internet) van Orange aan KMO’s in uw regio. U doet zowel aan prospectie als aan het beheren van een portefeuille van bestaande klanten.

 • De verkoop kent voor u geen geheimen. Het behalen van resultaten is een uitdaging. Om deze resultaten te bereiken neemt u de nodige initiatieven. Bij voorkeur heeft u al een eerste succesvolle commerciële ervaring opgedaan in een B2B-omgeving. In telecom, ICT of andere sectoren.
 • U bent klantgericht en hebt een professionele kennis van de noden en behoeften van een business-klant. U bent geïnteresseerd en in staat om (ICT-)oplossingen voor te stellen die het telecomaanbod aanvullen. Binnen een snel veranderende en steeds evoluerende sector als telecom, gaat u zowel nieuwe relaties met klanten aan en volgt u ook de bestaande klanten op.
 • U bent leergierig om de businessoplossingen van Orange te leren kennen en u bent bereid om de training ‘Orange Sales Academy’ te volgen en met succes te voltooien.
 • U hecht belang aan de volgende Orange-waarden: eerlijkheid, integriteit, transparantie, professionalisme, respect voor mensen en gemaakte beloftes, en doorzettingsvermogen.
 • Voor de regio Brussel is tweetaligheid (Frans en Nederlands) een belangrijke troef.

Vervoeg snel het team

De perfecte man of vrouw voor deze job? Laat het ons weten.

  Naam:*

  Voornaam:*

  Geslacht:* MrMme / Mlle

  Geboortedatum:*

  Ik spreek:* FransNederlandsEngels

  Mobiel nummer:*

  Email:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Woonplaats:*

  Foto Upload:

  Cv upload veld:

  LinkedIn profiel:

  Uw bericht:

   Votre nom (obligatoire)

   Votre email (obligatoire)

   Sujet

   Votre message